Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

23 Nisan'da minik Çalışkan başkanlık koltuğuna oturdu

23 Nisan

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı nedeni ile minik öğrenciler Erdek Belediyesini ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı nedeni ile minik öğrenciler Erdek Belediyesi`ni ziyaret ettiler.
Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden, Yağmur Çalışkan ile 6 arkadaşı sınıf öğretmenleri Yusuf Bayrak ile birlikte Erdek Belediyesini ziyaret ederek öğrenciler, sıra ile birlikte başkanlık makamına oturdu.
Minik öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ağırladı. Küçük Belediye Başkanı Yağmur Çalışkan, Belediye Başkanlık koltuğunu Başkan Aysan`dan devraldı.
Başkan Aysan, minik Başkan Çalışkan`a belediye çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Aysan, Türk Çocuklarıyla gurur duyduğunu, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine önem verilmesi gerektiğini işaret etti. Eğitime ve eğitimcilere çok büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Aysan,  "Bizler bu makamları sizlerden emanet aldık. Sizlere iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Sizler ileride bu ve bunun gibi daha yüksek makamlarda olacaksınız. Bizim en büyük hazinemiz eğitimli insanlardır. Sizlerde geleceğinizi planlarken büyük düşünün. Her ne iş yaparsanız yapın ama mutlaka eğitiminizi tamamlayın." uyarısında bulundu.
 Minik Başkan Yağmur Çalışkan`da, bize bu günleri armağan eden Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz." dedi.
İlçede yeşil dokunun azlığından yakınan Çalışkan, çocuklar için oyun alan sayısının arttırılmasını isteyip, Temizlik İşleri Müdürü Kadir Yıldırım`dan, park ve bahçelerde devam eden çalışmaların yaygınlaştırılmasını istedi.

 Başkan Aysan, Minik Başkan Yağmur Çalışkan ve diğer öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk  Bayramını kutlayıp, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı